jeroen@jebawebdesign.nl +31 6 8316 8380

Stap 1: kennismaking

We maken kennis met elkaar. Dit kan per e-mail, per telefoon, maar het liefst bespreken we uw wensen onder het genot van een kop koffie of thee. Afronden met een biertje op vrijdagmiddag mag uiteraard ook!

Stap 2: doelstelling

We bespreken de doelstelling die u heeft met uw website. Product lancering of juist een informatieve website voor uw bedrijf, een webshop beginnen of een dienstverlening aanbieden d.m.v. een webapplicatie?

Stap 3: bespreken wensen

We bespreken de omvang van de website en sparren over de voorkeuren m.b.t. kleuren en gebruiksgemak. Heeft u al een logo, heeft u vaste kleurpatronen waarmee u wilt werken, is het hoofddoel een mobiele website of bent u op zoek naar een volledig responsive website die ook perfect toonbaar is op laptop en PC?

Stap 4: prijsofferte

Zo snel als mogelijk na onze afspraak ontvangt u een duidelijke, gedetailleerde en vrijblijvende offerte met daarin alle besproken details. Wij werken met een totaalprijs, dus geen onverwachte kosten achteraf. Meerwerk wat afwijkt van vooraf afgesproken details werken we uit tegen een meerprijs. Hiervan weet u steeds, voorafgaand aan de uitvoering van het meerwerk, de meerkosten. Dit voorkomt verrassingen.

Stap 5: ontwerp en vormgeving

Een snelle schets resulteert in een ontwerpvoorstel voor uw website. Na overleg en goedkeuring van de schets maken we een ontwerp en vervolgens zetten we dit ontwerp om naar een live omgeving. Hierna dienen we de volledige lay-out bij u online aan zodat u mee kunt kijken. Vervolgens vullen we de website met de nodige content.

Stap 6: testen live omgeving

We onderwerpen de website aan verschillende testen waaronder de gebruiksvriendelijkheid op PC, tablet en mobiel en testen alle functies.


Stap 7: het “We have a lift-off” moment

Na de laatste optische controle door u en uw goedkeuring zetten wij de website online. Vanaf dat moment is de website door uw klanten en bezoekers te bekijken.

Top