jeroen@jebawebdesign.nl +31 6 8316 8380

Webshops

Webshops, snel en creatief online!

Zelf een webwinkel opstarten of een bestaande webshop overnemen? Heeft u nagedacht over het doel van uw webshop? Gaat u producten verkopen of wilt u meer offerte aanvragen d.m.v. een online catalogus (webshop variant)? Welke producten wilt u aan welke doelgroepen verkopen? Hoe dienen de verzendkosten te worden berekend, op basis van gewicht, formaat of totaal orderbedrag? Wij hebben ruime ervaring met webshops, daarom zijn wij er om u te ondersteunen.

Het zijn zomaar wat vragen die elke online winkelier zich heeft gesteld. Voordeel is dat er eigenlijk geen verkeerde keuzes gemaakt kunnen worden.

Wij helpen u bij het antwoorden geven op voorgaande vragen en een plan van aanpak stellen we samen met u op zodat ook u een succesvolle webshop kunt starten. Uw kennis van uw producten laten we samensmelten met onze online kennis tot een professionele webshop.

We begeleiden u van A tot Z:

Of een product de gewenste verkoopomzet genereert is niet alleen afhankelijk van de webshop. Bijkomende zaken zijn het soort producten, de marketing rondom uw product en uw online zichtbaarheid via Social Media kanalen, uw zoekvindbaarheid in zoekrobots en de ervaringen van bestaande klanten (online recensies).

Structuur & design, snel & strak

Wij begeleiden u in het opzetten van een goede structuur voor een goede vindbaarheid van de producten, zowel bij zoekrobots als op de website zelf. We zorgen voor een strak én gebruiksvriendelijk design. Zodra het design goedgekeurd is bieden we de mogelijk voor het vullen van de webshop met de door u aangeleverde gegevens van de producten.

Gebruiksvriendelijkheid webshops

We kunnen bij de vormgeving extra inzetten in de gebruiksvriendelijkheid van de webshop. Ook is er de mogelijkheid om, neem als voorbeeld een kleding webwinkel, bij de mobiele weergave een vereenvoudigd design weer te geven van de webshop, gefocust op de “kleding”. Deze focus verleggen we bij een tablet weergave naar de “accessoires”, en bij een PC weergave naar “schoenen”.

Al die producten ingeven, pfff…

Indien gewenst kunnen we de webshop voor u vullen met producten. Wij leveren u een Excel file waarin u alle gegevens van uw producten invult. U levert de afbeeldingen aan en wij vullen de gehele webshop voor u. Hierover worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt.

Makkelijker kopen = meer verkopen

Ten slotte kunnen we het verkoopproces vereenvoudigen. Dit houdt in dat we de indeling van de webshop optimaliseren (weinig levels in de website, vanaf de homepage artikelen kunnen toevoegen in het winkelmandje, etc). Minder kliks, meer resultaat. Hoe korter de stappen van het kopen van het product hoe beter. Denk hierbij aan eigen ervaringen, ook u bent meerdere malen “klant” van webshops geweest.

Top