jeroen@jebawebdesign.nl +31 6 8316 8380

Websites

Uw website is als de eerste indruk bij een sollicitatie. Uw online visitekaartje. De eerste 5 seconden zijn cruciaal, blijft een bezoeker op uw website of niet? Belangrijk is dus dat u een goede indruk wekt en de interesse triggert van de bezoeker. Wij zorgen dat uw website professioneel oogt met, wanneer gepast, een creatieve knipoog.

Lees meer

Website recylcen

Regelmatig krijg ik de vraag of het mogelijk is om een bestaande website wat aan te passen / te moderniseren. Een uiteenzetting met verschillende voor en tegens over het “recyclen” van een website.

Leer meer over recyclen

Maatwerk

Optimaal presenteren, presteren en groeien. Wij ontwikkelen maatwerk webapplicaties en websites naar de eisen en wensen van jouw organisatie, voor elk systeem en elke toepassing.
Wij denken mee, ontwerpen en realiseren de ideeën en wensen.

Lees meer

Webshops

Online aankopen nemen nog elke dag toe en dat zal niet snel veranderen. Een webshop beginnen klinkt eenvoudig, maar er komt vaak meer bij kijken dan vooraf ingeschat. Daarom nemen wij het ontwikkelen van een goede webshop graag bij u uit handen zodat u zich kunt focussen op belangrijke zaken.

Meer over webshops

SEO

SEO, je hebt het vast wel eens voorbij horen of zien komen. Maar wat is SEO eigenlijk? Letterlijk vertaald; Search Engine Optimization, zoekmachine optimalisatie in het Nederlands dus.

Lees meer
Top