jeroen@jebawebdesign.nl +31 6 8316 8380

WordPress websites

Uw website is als de eerste indruk bij een sollicitatie. Uw online visitekaartje. De eerste 5 seconden zijn cruciaal, blijft een bezoeker op uw website of niet? Belangrijk is dus dat u een goede indruk wekt en de interesse triggert van de bezoeker. Wij zorgen dat uw WordPress website professioneel oogt met, wanneer gepast, een creatieve knipoog.

Wij bouwen voornamelijk websites met een standaard CMS systeem genaamd WordPress. Custom made websites zijn mogelijk, maar waarom het wiel opnieuw uitvinden wanneer de basis van een goede website voor het grijpen ligt?

WordPress

Vanuit dit framework bouwen wij uw website. We hebben enkele keuzes;

  • een standaard thema; snel online en vooral prijstechnisch vaak interessant voor kleinere ondernemers of startups
  • een lay-out op maat; maatwerk, veel mogelijkheden, unieke uitstraling,…

Alles in eigen beheer, of toch niet?

Wij bieden u de keuze om uw website volledig zelf te beheren, hiervoor hebben we een beknopte handleiding ter beschikking. Het systeem is eenvoudig, kind kan de was doen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor comfort en wijzigingen door ons laten uitvoeren. Hiervoor maken we een support-pakket zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Mobiele data slurpen, of toch niet?

Onderzoek toont aan dat steeds meer internetgebruikers websites bezoeken via hun mobiel of tablet. Ook zoekmachines testen websites op responsiveness (hoe goed websites getoond worden op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets) en prestaties. Hieruit volgt een score. Vergelijk het met een puntensysteem. Hoe meer punten je scoort des te beter je gevonden wordt in zoekresultaten via mobiele apparaten. Mobile SEO is dus hot en een must voor wie zich vooral richt op mobiele gebruikers. 

Tegenwoordig is het meer standaard als uitzondering om een website mobielvriendelijk te maken en te kiezen voor een responsive design. 

SEO, iets ingewikkelder, of toch niet?

Wij zorgen ook dat uw website gevonden wordt door de bezoeker. We richten uw website zo goed mogelijk in en stellen de SEO (Search Engine Optimalisation) voor zover mogelijk in.

Tegenwoordig is SEO meer als zoekwoorden ingeven en goede teksten schrijven. Vanuit zoekrobots wordt gekeken naar de omschrijving van afbeeldingen, video’s en documenten welke op de website te vinden zijn. Via linkbuilding kunnen de zoekmachines een waardering van de website bepalen en de juiste META structuur doet vaak wonderen.

Meten is weten, via slimme tools kunnen we de website na afloop monitoren en nog beter afstemmen op het zoekgedrag van uw bezoekers. 

Indien gewenst kunnen we uitzoeken waar we nog pluspunten kunnen behalen om de website te verbeteren qua zoektreffers en gebruiksgemak.

Uw wensen zijn uiteraard het belangrijkste. Hoeveel belang hecht u werkelijk aan “goed gevonden worden op Google?”. Aan de hand van dat antwoord gaan wij aan de slag. Zowel in het voortraject als na de oplevering van uw website geven wij nuttige tips, deze zijn altijd gratis.

Top